Velvære på soverommet

Velvære på soverommet:

"Det sies at om sengen din er deilig og komfortabel kan den gi deg en ekstra time med kvalitetssøvn hver kveld, som igjen fremmer både humør og helse. Les våre tips og anbefalinger om velvære på soverommet!"

Sengetøy av god kvalitet

Soverommet ditt bør primært være en sted for ro, hvile og avslapning. Det beste utgangspunktet for dette er vakkert sengetøy av høy kvalitet! Velg naturlige materialer som bomull og lin som. De er myke og deilige mot kroppen og med gode pustende og fuktabsorberende egenskaper.

Kvalitet trenger ikke nødvendigvis være dyrt. Råmaterialene må selvsagt være bra, men mye av prisen kommer fra detaljer som for eksempel hullsøm, border og fargesetting. Visste du at hotellsengetøy og annet rimelig sengetøy kan være blandet med polyester for å sikre lenger levetid? Holdbarhet er bra, men syntetiske fiber vil ikke puste på samme måte som naturlige fiber

Velg farger som appellerer til deg

Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du ønsker deg. Det stemmer godt med vår filosofi om at ethvert rom forteller sin historie.

Noen mener man bør velge duse farger og rolige mønster på soverommet, dette for å skape en rolig og avslappet stemning, Dagens trendbilde peker oss i retning av mørke toner på soverommet. Andre foretrekker at soverommet utstråler energi i form av mønstre og sterke farger. Her finnes det ikke noe riktig og galt, det er bare viktig at man trives der man sover. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du ønsker deg.

Et helhetlig uttrykk på sengen

En sengegavl er med på å skape helheten i et soverom og underbygger den eksklusive hotellfølelsen. I et mindre rom kan en sengegavl faktisk bidra til at rommet virker større.

Et lekkert sengeteppe med matchende puter gir sengen og soverommet et eksklusivt preg. Prøv deg frem med en miks av materialer, farger og mønster. En gjennomført og pent redd seng gir fort følelsen av å bo på hotell hver eneste dag!

God belysning

God belysning er viktig i alle rom, men på soverommet bør du ha både funksjonalitet og stemning i bakhodet. Du ønsker selvsagt god lyssetting til praktiske formål, men også en delikat og stemningsfull belysning. Der det finnes to lyskilder, har vi sett at interiørarkitekter velger å sette inn en vakker bordlampe til mer generell bruk og en leselampe for å lyse opp sidene i boken på sengekanten.

Blomster og grønt

Blomster er alltid riktig- i alle rom, inkludert på soverommet! Riktignok i små doser, ettersom plantene i likhet med deg, trenger oksygen om natten. Noen blomster på nattbordet er derfor helt innenfor. De frisker opp i rommet, sprer en deilig, diskré duft, og bidrar til å skape den luksuriøse følelsen som gjør seg så godt.

Vakre detaljer

Det er ingen grunn til å spare de aller fineste detaljene til stuen, vi synes soverommet også fortjener kule og overraskende elementer. Omgi deg med ting som gjør deg glad- i alle rom!

De gode tingene

Vi oppfordrer deg til å kjenne etter de gode tingene som kan fremkalle søvnen; nyvasket sengetøy mot huden, et svalt rom, en deilig duft i form av et tent lys eller en blomst.