Slik stryker du sengetøy

Slik stryker du sengetøy:

"Gode tips til deg som foretrekker nystrøket sengetøy"

For best mulig resultat anbefaler vi å stryke sengetøyet mens det fortsatt er fuktig etter vask, spray eventuelt på vann før du begynner. Er sengetøyet for tørt, kan du tromle det i 5 til 10 minutter sammen med en våt klut.

Stryk alltid hjørnene på putevarene fra utsiden og innover for å unngå at hjørnene krøller seg. Dersom sengetøyet er brodert, stryk dette området på baksiden for å beskytte det.

"Tips til deg som vil unngå å stryke"

Det er en fordel å strekke på sengetøyet og flate det ned så mye som mulig. Er du flink til dette kan du få sengetøyet til å se nesten nystrøket ut. En mellomløsning er å henge laken og dynetrekk pent og stryke putene for å få en nydelig hotellfølelse.

Sengetøy av lin er et perfekt valg for deg som ønsker et mindre stramt uttrykk på sengen. Lin kan se noe krøllete ut, men på en sofistikert og delikat måte.

Det er vår sterkeste anbefaling at du bruker noen få minutter på å brette sengetøyet pent før oppbevaring. Godt sengetøy er en forutsetning for god søvn, og lite slår følelsen av nystrøket sengetøy mot huden!