Konvoluttlaken Øko - Hvit

Fra 795 ,-

Gjør nattesøvnen til en drøm med dette luksuriøse lakenet!

 

 

Konvoluttlakenet er formsydd, omslutter overmadrassen og ligger på plass. Det kommer i flere forskjellige størrelser. Lakenet er laget av 100% økologisk bomull og har en trådtetthet på 300 TC. Lakenet er produsert i Portugal. 

 

Lakenet har fått sitt navn etter måten det er konstruert på. Det har ingen strikk på undersiden, men en sydd «lomme» man skal tre overmadrassen inn i. Resultatet er et laken som ligger stramt og meget pent på sengen.

 

 

Vårt eget Bellas Hus brand er utviklet med tanken om at alle fortjener kvalitet i hverdagen - uten at det skal gå på bekostning av pris. Vi har jobbet tett med et håndplukket utvalg designere fra inn- og utland for å skape en kolleksjon med et internasjonalt og tidløst uttrykk.

 

 

Konvoluttlakenet er GOTS-sertifisert og det betyr at du kan både være sikker på at produktet er produsert av økologiske materialer og at bærekraft har vært i fokus gjennom hele prosessen.

 

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er den mest omfattende og internasjonalt anerkjente standarden innenfor tekstilindustrien. Sertifiseringen sørger for full gjennomsiktighet i alle ledd av produksjonen. 

  • Materiale: 100% økologisk bomull
  • Farge: Hvit
  • Trådtetthet: 300 TC
  • Vaskes på 60°
  • Produsert i Portugal
Mer informasjon
Varenummer Konvoluttlaken Øko - Hvit
Merker Bellas Hus