Moro Vase Lady Crown - Medium 41 cm

Tilbuds pris 2668 ,-
Veiledende pris 5335 ,-

Moro Vase er en unik, vakker og original keramikk-kreasjon som er like lekker som en skulptur, som en vase. Moro vase er inspirert av en gammel, siciliansk legende. Håndlaget i Italia.

LEGENDEN OM MOROS HEAD
Moro-vasene stammer fra en legende fra Sicilia i Italia og er symbolet på et sagn om kjærlighet og lidenskap, svik og sjalusi. Historien sier slik:
En dag gikk en ung Moor forbi en vakker italiensk jente som levde tilbaketrukkent og som brukte dagene sine alene for å stelle plantene sine på balkongen. Han ble umiddelbart forelsket. Hun hadde aldri hatt kontakt med en annen mann før, og gjengjeldte følelsene. Uker senere måtte mannen reise tilbake til kone og barn. Hjertet til den unge jenta ble knust. Forrådt og sint, kuttet hun av hodet til kjæresten og brukte det som vase for blomstene! Hun viste frem «Moros head» på balkongen sin, for slik var kjærligheten hennes for alltid. Videre vokste «vasen» seg frodig med blomster, skal vi tro sagnet. Selv i dag, på den sicilianske balkongen, kan du beundre disse hodevasene kalt «teste di Moro». En fin advarsel til alle ektemenn!

NB! Moro Vase er ikke vannsikker, og ved bruk av blomster må en ekstra potte/vase benyttes.

Mål: Høyde: 41 cm.

Keramikk.

Mer informasjon
Varenummer 200859_81
Merker Abhika